Thuiskoken Zundert
met Cedric Koetsenruijter

Lekker thuis kokenCédric Koetsenruijter bereidt bij u thuis een heerlijk diner voor u en uw gasten. U wordt culinair verwend met heerlijke, seizoensgebonden producten tijdens een drie, vier, vijf of zesgangen diner. Heeft u meer zin in tapas dan is dit uiteraard ook mogelijk. Hierdoor heeft u meer tijd voor u gasten. Eventueel kunt u ook een uitgebreide uitleg krijgen en samen met uw gasten onder begeleiding de lekkerste gerechten maken. Hierdoor leert u meer over de bereidingswijze, de seizoensgebonden producten en de presentatie op het bord.


Hoe gaan we te werk?Als u een diner organiseert dan komt Cédric eerst bij u langs om uw culinaire wensen te bespreken en eventuele wensen op het gebied van allergieën. Cédric verzorgt alles en kan ook voor een bijpassend wijnarrangement zorgen. U hoeft dus niet zelf voor de ingredienten te zorgen. Op de dag zelf zal Cédric bij u thuis komen en voor een heerlijk culinair diner zorgen.


Gerechten afhalen


Thuiskoken Zundert - Gerechten afhalen

Het is ook mogelijk om de gerechten zelf af te halen. U hoeft dan thuis alleen de laatste hand aan de gerechten te leggen zodat u en uw gasten van een heerlijk diner kunnen genieten. U krijgt een uitgebreide uitleg als u de gerechten ophaalt en de gerechten zijn al zover dat u ze alleen op de juiste manier moet verwarmen.


Lekkere wijnen


Logo MijnWijntje.nl

Voor het bijpassend wijnarrangement werken wij vaak samen met Mijn Wijntje uit Oud-Gastel. Ze hebben een overzichtelijke website waar u gemakkelijk de wijnen kunt vinden en eventueel bestellen. Kijk voor het brede assortiment op hun website: www.MijnWijntje.nl